Driven By

Uw GIS geactualiseerd via draagbare mobile mapping

Partners en klanten

 

logo AerodataAls Europees leider binnen het domein van de luchtfotografie, vertrouwt Aerodata International Surveys op DrivenBy voor de verdere ontwikkeling van haar activiteiten in België, Zwitserland, en West-Afrika met betrekking tot projecten over luchtfotografie, orthofotografie, LiDAR, thermografie, zonnepotentieel, digitale terreinmodellen, 3D modelisatie, enz.

 

 

logo electrabel

Electrabel vertrouwt op DrivenBy voor de topografische metingen met hoge dichtheid en grote precisie door middel van terreincampagnes of opnames vanuit de lucht afhankelijk van de situering van de infrastructuur.

 

 

logo infrabel

Als beheerder van het belgische spoornetwerk, vertouwt Infrabel op DrivenBy voor de levering van het mobile mapping systeem imajbox® voor het in kaart brengen van de volledige infrastructuur langs het spoornet.

 

 

logo imajingimajing ontwikkelt een complete set van mobile mapping tools. DrivenBy is de exclusieve verdeler van hun productenaanbod in België en Luxembourg.

 

 

logo jdn

logo deme

Als wereldleiders op het gebied van baggerwerken, gebruiken beide Jan De Nul en Deme het SmartNet netwerk, uitgebaat door DrivenBy, voor het uitvoeren van hun baggerwerken van waalse waterlopen.

 

 

logo leica

Leica Geosystems is de technische partner van DrivenBy voor het uitrollen van het GNSS RTK SmartNet  netwerk in België.