DrivenBy Mobile Mapping

Mobile Mapping is een hoogwaardige landmeettechnologie die het vastleggen van beelden combineert met nauwkeurige plaatsbepaling en ruimtelijke oriëntatie. Fotogrammetrietechnieken gebruiken deze informatie vervolgens om metingen uit te voeren of objecten die zichtbaar zijn op de beelden in absolute coördinaten te plaatsen.

Distributie in België, Luxemburg en Rwanda

Als exclusieve verdeler van de imajing® gereedschapsketen biedt DrivenBy u een unieke oplossing:

Van veldonderzoeken met behulp van imajbox®, over het aanmaken en bijwerken van GIS-thema’s met behulp van imajview®, tot het delen van informatie en beeldmateriaal met behulp van imajnet®, maakt de imajing®-toolketen het mogelijk om alle thema’s die verband houden met een transportinfrastructuur te refereren, weer te geven, te beheren en te kwalificeren.

Een breed scala aan toepassingen

Inventaris apparatuur

Mobile Mapping maakt het mogelijk om in zeer korte tijd inventarisaties te maken van apparatuur met een geografische referentie: bewegwijzering, straatmeubilair, verlichting, bomen, veiligheidsuitrusting, enz.

Milieu in kaart brengen

Mobile Mapping kan worden gebruikt om de omgeving rond transportnetwerken te analyseren en in kaart te brengen: parkeerplaatsen, trottoirs, gevels, enz.

Comfortmeting

Mobile Mapping maakt het mogelijk om het comfort van wegen en fietspaden te meten en te objectiveren.

Alle soorten netwerken